Ons team

Ons team

Bert van dijk

Directeur

Jan van plan

Sales

Karol maas

IT

De ervaring die wij u bieden, is anders dan elke andere huurervaring die er is. Het begint vanuit onze eigen ervaringen – zowel positief als negatief – met het vinden van het perfecte huis. Vanuit het begin leren we je kennen, de belangrijke vragen stellen over je zoekopdracht en wat het meest aan je belangrijk is.

Zodra we weten waar u om zorgt, bouwen wij een gepersonaliseerde reeks aanbevelingen die precies overeenkomen met wat u heeft gevraagd en u de beste andere opties toont die u misschien niet had overwogen. Ons doel, doe al het harde werk voor u en maak uw nieuwe huis makkelijker te vinden.

En zodra je dat huis hebt gevonden, kun je rekenen op de prijzen, foto’s en extra voorzieningen om accuraat en geverifieerd te zijn. Elk van onze populaire aanbiedingen werd onderzocht en gecontroleerd door een leden van het Appartement Lijst-team en het belangrijkste is dat de prijzen en beschikbaarheid meerdere keren per dag worden gecontroleerd, die rechtstreeks van het onroerend goed komen.

We hebben heel hard gewerkt, zodat uw ervaringen met Appartementenlijst buitengewoon zijn.