De beste manier om mollen te bestrijden

De beste manier om mollen te bestrijden

Niemand zit te wachten op mollen in zijn tuin. Mollen, over het algemeen eenmansdieren, kunnen in hun eentje veel schade aan jou tuin aanrichten. In dit artikel vertellen we jou graag meer over de problemen die mollen kunnen veroorzaken en hoe je mollen het beste tegen kunt gaan. Lees snel verder en leer hoe je mollen kunt voorkomen of bestrijden.

Last van een mollenplaag
Wanneer je problemen hebt met mollen, dan wil je hier zo snel mogelijk vanaf komen. Mollen kunnen veel schade aanrichten doordat ze zich onder de grond verplaatsten. Ze graven tunnels en komen op deze manier van A naar B. Niet bepaalt fijn voor jouw tuin, want dit kan al gauw voor grondverzakkingen zorgen. In het ergste geval zal je jouw tuin opnieuw moeten aanleggen, iets wat veel geld kan kosten. Mollen zijn dieren die prima alleen kunnen zijn, wat betekent dat ze in hun eentje veel schade aan kunnen richten.

Wat kun je er tegen doen?
Uiteraard is het mogelijk om mollen te voorkomen of te bestrijden. Dit doe je door mollenverjagers te kopen. Deze kun je online eenvoudig bestellen. Er zijn verschillende soorten mollenverjagers verkrijgbaar. De één is diervriendelijker dan de andere. De meest diervriendelijke manier is de mollenbuis, waarmee je de mol vangt en ergens anders weer vrij laat. Een andere oplossing is een mollenklem, waarbij de mol als het ware in de klem loopt en gedood wordt. Alhoewel deze methode veel gebruikt is, zie je steeds meer mensen overstappen op diervriendelijkere methodes. Meer weten over mollenverjagers? Neem dan een kijkje op de website.

Geen reactie's

Geef een reactie