Je huis sfeervol inrichten met woondecoratie

Je huis sfeervol inrichten met woondecoratie

Ga je verhuizen of ben je net verhuisd? Dan is dit een goed moment om na te denken over de sfeervolle kant van de inrichting van je huis. Wat ons betreft één van de leukste onderdelen van de hele onderneming, want nu krijgt je huis een eigen gezicht. Het sfeerkarakter dat je nu meegeeft aan je huis is belangrijk, omdat uit vele onderzoeken is gebleken dat je leefomgeving van grote invloed is op je welbevinden. Kleed je je huis aan met stijlvolle accessoires en sfeervolle decoratie artikelen die bij je passen en waar je een goed gevoel bij krijgt, dan heeft dat een positief effect op je gemoed en wordt je gelukkiger. Goede voorbeelden hiervan zijn:

  • Sfeerverlichting, zoals Dreamlights en de Himalaya Zoutlamp
  • Groene planten, waaronder de lepelplant en de goudpalm
  • Kussens en dekentjes, zoals de Gusta Fleecedeken
  • Posters en schilderijen
  • Design wandklokken
  • Bolsius & Gouda Kaarsen
  • Vazen en bloemen

Het is daarbij van belang om van tevoren even goed na te denken over een thema, kleurstelling of vorm. Als je vervolgens al je sfeerdecoratie daar in meer of mindere mate mee afstemt, dan krijg je een mooi en sfeervol geheel. En het is juist die persoonlijke harmonie in je huis waar je blij van wordt! Bij VanKaarstotServet heb je keuze uit ruim 3000 sfeer- en woondecoratie artikelen met alle mogelijkheden om mooie combinaties te maken.

Geen reactie's

Geef een reactie